Computer gestuurd (CNC) frezen van kunststoffen, hout en non-ferro metalen (Aluminium)

Heeft u een ontwerp of een goed idee? Wij kunnen u helpen het te realiseren.

Met onze computer gestuurde (CNC) freesmachine kunnen we kunststof, aluminium en hout bewerken. Voorbeelden van producten die we hiermee maken zijn behuizingen, machine onderdelen en hout decoraties. Met de freesmachine kunnen ook 3D geprinte onderdelen kunnen worden nabewerkt. Hieronder staan een aantal voorbeelden van producten die wij gemaakt hebben.

Voor het frezen hebben we een 3D model nodig (STEP file of DXF). Eventueel kunnen we een 3D model voor u maken als u die niet heeft. Vaak is een schetsje al voldoende. Met het 3D model maken wij het programma voor de freesmachine.

Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact opĀ»

Frezen is geschikt voor het maken van decoratieve en functionale objecten.

Hieronder een aantal producten die wij gemaakt hebben.

Machine onderdelen

Met onze computer gestuurde (CNC) freesmachine maken we machine onderdelen uit aluminium tooling plate. Op het onderdeel hier afgebeeld worden een motor en vastlager bevestigd. Het onderdeel is gefreesd uit 20mm tooling plate. Dit onderdeel wordt in een productie machine gebruikt.

CNC frezen
CNC frezen

 

Houten decoraties

Uit hout kunnen decoratieve objecten worden gefreesd. Hiernaast twee voorbeelden die we voor een klant gemaakt hebben: Gevels van oud hollandse huisjes en cijfers voor een verjaardagsring. Deze objecten zijn gefreesd uit 6mm berken multiplex.

contouren huisjes
cijfers