3D scannen, modelleren en ontwerpen

3D scannen van bestaande objecten

Wilt u een object dupliceren en/of vergroten of verkleinen? Wij kunnen uw object in 3D scannen en het vervolgens op een andere schaal printen.

Wilt u een kopie van een bestaand object printen? Wij kunnen uw object in 3D scannen. Nadat het object ingescand is kan het (meerdere malen) worden uitgeprint. Het object kan ook groter of kleiner worden uitgeprint.

Wij hebben twee soorten scan technologieen. De ene scanner werkt met lasers en is geschikt voor kleinere objecten tot circa 20cm in diameter en 30cm hoog. De andere scanner maakt gebruik van "structured light" en is geschikt voor grotere objecten

Beide scanners slaan de kleuren van het object op in het 3D model. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op »

3D-printed menukaart Bocuse d'Or

Hoe werkt het?

Hieronder een voorbeeld van een 3D scan en prints die wij hebben gemaakt voor een klant. Achtereen volgend het beschikbare beeld van keramiek van circa 30cm hoog; het 3D model gemaakt met de 3D scanner; de 3D geprinte beeldjes en het beeldje gebruikt in een 3D menukaart.

3d print scan model bocuse d'or
3D prints Bocuse d'Or
3D-printed menukaart Bocuse d'Or